- Appointments
- Awards
- Deaths
- Defence
- Economic
- Environment
- Banking
- Important Days
- International
- Miscellaneous
- National
- Persons in NEWS
- Places in NEWS
- Regional
- Reports
- Resignations & Retirements
- Sports
- Science & Technology
- Various Committees
- Books & Authors
- April 2016 - Exams Resources
- Current Affairs - Quiz
- Current Affairs - Test
- Current Affairs - PDF
Current Affairs April 2016 - Online Quiz
Following quiz provides Multiple Choice Questions (MCQs) related to Current Affairs April 2016. You will have to read all the given answers and click over the correct answer. If you are not sure about the answer then you can check the answer using Show Answer button. You can use Next Quiz button to check new set of questions in the quiz.
Q 1 - LThe Government of India will gift 150 boats and other fishing equipment to 300 beneficiaries in ______?
Answer : A
Q 2 - Britains famous entertainer Ronnie Corbett who passed away recently was a/an _____?
Answer : B
Q 3 - Chief of Police Tran Dai Quang, was sworn in as the 9th President of which of the following nation?
Answer : C
Q 4 - Laureus World Sportsman and Sportswoman of the year award 2016 was given to ___?
A - Novak Djokovic and Serena Williams
B - Novak Djokovic and Daniel Dias
Answer : A
Q 5 - Which one of the following personalities was not awarded the Padma Vibhushan Award?
Answer : C
Q 6 - International Day for Monuments and Sites is traditionally called as the World Heritage Day. It was observed across the world on 18th April 2016 with the theme as ____?
Answer : A
Q 7 - Who has been appointed as the Chairman of the National Association of Software and Services Companies (NASSCOM)?
Answer : A
Q 8 - Who has been selected as the Prime Minister of Ukraine?
Answer : A
Q 9 - Astronaut Scott Kelly is going to publish a book titled as ____?
A - Endurance: My Year in Space and Our Journey to Mars
Answer : A
Q 10 - Which of the following countries will host Commonwealth Judo Championships 2018?