Current Affairs July 2017 - Online Quiz



Following quiz provides Multiple Choice Questions (MCQs) related to Current Affairs July 2017. You will have to read all the given answers and click over the correct answer. If you are not sure about the answer then you can check the answer using Show Answer button. You can use Next Quiz button to check new set of questions in the quiz.

Questions and Answers

Q 1 - Which of the following banks bought Snapdeal-owned mobile payments provider Freechargefor worthRs385 crore?

A - IDBI bank

B - SBI BANK

C - HDFC BANK

D - Axis Bank

Answer : D

Q 2 - The _______government has organised the first ever Culture of Cruise?

A - Jammu and Kashmir

B - Goa

C - Kerela

D - None

Answer : A

Q 3 - 14 year old girl ___________became the youngest ever winner on the Ladies European Tour by winning the Ladies European Thailand Championship?

A - Xiambo Chili

B - Harindar Sandhu

C - PV Sindhu

D - Atthaya Thitikul

Answer : D

Q 4 - A men-only island in ______has been declared a UNESCO World Heritage site?

A - China

B - India

C - Japan

D - Russia

Answer : C

Q 5 - Veteran Tamil Film Actor _______was appointed brand icon of Pro Kabaddi League franchise Tamil Thalaivas?

A - Prabhas

B - Kamal Haasan

C - Rajnikanth

D - R. Madhavan

Answer : B

Q 6 - India has contributed ________to the UN Peacebuilding Fund?

A - $5,000

B - $100,000

C - $50,000

D - $500,000

Answer : D

Q 7 - India has advanced its target of eliminating malaria by three years to _______?

A - 2027

B - 2020

C - 2030

D - 2019

Answer : A

Q 8 - India's first high-speed rail training centre to come up in _________?

A - Himachal Pradesh

B - Goa

C - Gujarat

D - Uttarakhand

Answer : C

Q 9 - Shivajirao Patil, who passed away recently was a famous ______?

A - Politician

B - Cricketer

C - Boxer

D - Artist

Answer : A

Q 10 - TheAsian Football Confederation Under-19 Championship2018 will be hosted by________?

A - Russia

B - Malaysia

C - India

D - Indonesia

Answer : D

Advertisements