- Appointments
- Awards
- Bills & Acts
- Books & Authors
- Committees
- Deaths
- Defence
- Economic
- Environment
- Banking and Finance
- Important Days
- International
- Miscellaneous
- National
- Persons in News
- Places in News
- Regional
- Reports
- Resignations
- Science & Technology
- Sports
- October 2019 - Exams Resources
- Current Affairs - Quiz
- Current Affairs - Test
- Current Affairs - PDF
Current Affairs October 2019 - Online Quiz
Following quiz provides Multiple Choice Questions (MCQs) related to Current Affairs October 2019. You will have to read all the given answers and click over the correct answer. If you are not sure about the answer then you can check the answer using Show Answer button. You can use Next Quiz button to check new set of questions in the quiz.
Q 1 - A new book entitled The Tech Whisperer, written by _______________.
Answer : B
Q 2 - ________ bagged the Professional Cricketers' Association Players' Player of the Year award.
Answer : A
Q 3 - The first National Hindi Science Writers Conference was held in ______.
Answer : C
Q 4 - Russia honoured Nick Hague with Order of courage. He is _________ by profession.
Answer : A
Q 5 - _______ won SAFF U-18 Championship title for the first time.
Answer : B
Q 6 - Forbes India Rich List 2019 was topped by _________.
Answer : A
Q 7 - October 15 is observed as________.
A - International day for Eradication of Poverty
Answer : D
Answer : A
Q 9 - ________ won Orchestra of the year award 2019 at Gramophone Awards.
A - Hong Kong Philharmonic Orchestra
Answer : A
Q 10 - 63rd Dhammachakra Pravartan Din was celebrated in ________.