- SAP BO Data Services
- SAP BODS - Overview
- SAP BODS - Architecture
- SAP BODS - Data Services Designer
- SAP BODS Repository
- SAP BODS - Repository Overview
- Repository Creating & Updating
- Data Services Management Console
- SAP BODS - DSMC Modules
- SAP BODS - DS Designer Introduction
- SAP BODS - ETL Flow in DS Designer
- SAP BODS Datastores & Formats
- SAP BODS - Datastore Overview
- SAP BODS - Changing a Datastore
- SAP BODS - Memory Datastore
- SAP BODS - Linked Datastore
- SAP BODS - Adapter Datastore
- SAP BODS - File Formats
- COBOL Copybook File Format
- Extracting Data from DB Tables
- Data Extraction from Excel Workbook
- Data Flow & Work Flow
- SAP BODS - Dataflow Introduction
- BODS - Dataflow Changing Properties
- SAP BODS - Workflow Introduction
- SAP BODS - Creating Workflows
- SAP BODS Transforms
- SAP BODS - Transforms Types
- Adding Transform to a Dataflow
- SAP BODS - Query Transform
- SAP BODS Administration
- SAP BODS - Data Services Overview
- Creating Embedded Dataflow
- Debugging & Recovery Mechanism
- Data Assessment & Data Profiling
- SAP BODS - Tuning Techniques
- Multi-user Development
- BODS - Central vs Local Repository
- BODS - Central Repository Security
- Creating a Multi-user Environment
- SAP BODS Useful Resources
- SAP BODS - Questions Answers
- SAP BODS - Quick Guide
- SAP BODS - Useful Resources
- SAP BODS - Discussion
SAP BODS Online Quiz
Following quiz provides Multiple Choice Questions (MCQs) related to SAP BODS. You will have to read all the given answers and click over the correct answer. If you are not sure about the answer then you can check the answer using Show Answer button. You can use Next Quiz button to check new set of questions in the quiz.
Q 1 - Which of the following is used to setup a connection to database in Data Services?
Answer : A
Explanation
In Data services, data store is used to set up a connection to source and target database.
Q 2 - Which of the following is used to contain object definition in Data services?
Answer : C
Explanation
An object library is used to contain object definition and when an object is dragged and dropped from library, a new reference to an existing object is created.
Q 3 - Which of the following is used to pass information to a data flow, work flow or to a replication job when called using a function?
Answer : B
Q 4 - To use ECC system as data source, what is the data store type?
Answer : A
Q 5 - SAP Business Objects Data Services provides an option to connect to the Mainframe interfaces?
Answer : D
Explanation
SAP Business Objects Data Services provides an option to connect to the Mainframe interfaces using Attunity Connector. Using Attunity, connect the Datastore to the list of sources given below −
- DB2 UDB for OS/390
- DB2 UDB for OS/400
- IMS/DB
- VSAM
- Adabas
- Flat Files on OS/390 and OS/400
Q 6 - Which of the following can be used to generate, map, and merge rows from two or more data sources?
Answer : A
Q 7 - Data Quality Transformations cannot be directly connected to the upstream transform, which contains nested tables. To connect these transform you should add a query transform or XML pipeline transform between transformation from nested table and data quality transform?
Answer : A
Q 8 - Which of the following is used to migrate objects from one central repository to other central repository?
Answer : B
Explanation
You cannot copy the content of one central repository to other central repository directly; you need to make use of local repository.
Q 9 - As per recommendation for naming conventions, what should be prefix with data store?
Answer : A
Q 10 - Which of the following represents data access methods?