- SAP CCA - Home
- SAP CCA - Overview
- SAP CCA - Activity Types
- SAP CCA - Master Data
- SAP CCA - Cost Center Groups
- SAP CCA - Creating a Cost Center
- SAP CCA - Cost Center Posting
- SAP CCA - Linking Order Reason
- SAP CCA - Internal Order
- SAP CCA - Settlement of IO
- SAP CCA - Profit Center
- SAP CCA - Postings to Profit Center
- Profit Center Standard Hierarchy
- Assignment of Cost to Profit Centers
- Assigning Materials to Profit Center
- SAP CCA - Compare CO, PC, IO
- SAP CCA - Planning
- SAP CCA - Period-End Closing
- SAP CCA - Accrual Calculation
- SAP CCA - Schedule Manager
- SAP CCA - Variance Calculation
- SAP CCA - Year-End Closing
- SAP CCA - Product Costing
- SAP CCA - Profitability Analysis
- SAP CCA - Information System
- SAP CCA - Standard Reports
- SAP CCA - Important Tables
- SAP CCA - Job Responsibilities
SAP CCA Online Quiz
Following quiz provides Multiple Choice Questions (MCQs) related to SAP CCA. You will have to read all the given answers and click over the correct answer. If you are not sure about the answer then you can check the answer using Show Answer button. You can use Next Quiz button to check new set of questions in the quiz.
Q 1 - In Cost Center hierarchy, which of the following comes at the top in a normal scenario?
Answer : A
Q 2 - To create a secondary cost element, system checks account already exists in Financial Accounting and if an account exists, secondary cost element cant be created?
Answer : A
Q 3 - Which of the following can be used to copy actuals to a target planning version?
Answer : A
Q 4 - Which of the following provides a transaction-based and cross-functional approach for activity output in which several cost centers are involved?
Answer : C
Q 5 - A company in the SAP structure is used as?
B - A Consolidation Master record
D - To accumulate company code data for more than one company code
Answer : B
Q 6 - Which of the following statement is correct about Company Code?
A - A company code is not an organizational unit.
B - A company code must use business areas.
C - A company code can only be linked to one controlling area.
D - A company code can have more than one operating Chart of Account.
Answer : C
Q 7 - In year-end closing, you cant transfer carry forward to first period of next fiscal year?
Answer : B
Q 8 - Which of the following transaction code is used for Product Costing?
Answer : B
Q 9 - Which of the following report are used to provide an overview of the process prices for each business process?
Answer : A
Explanation
Q 10 - Transaction data normally remains same in system and is stored in line item tables?
Answer : B
Explanation
Transaction data keeps on changing in system and is stored in line item tables.