- SAP CRM – Home
- SAP CRM – Introduction
- SAP CRM – Architecture
- SAP CRM – Capabilities
- SAP CRM – Integration With SAP SD
- SAP CRM – GUI
- SAP CRM – WebClient UI
- SAP CRM – Web UI Configuration
- SAP CRM – Sales
- SAP CRM – Account Planning
- SAP CRM – Activity Management
- SAP CRM – Opportunity Management
- Quotation & Order Mngmt
- SAP CRM – Outline Agreements
- SAP CRM – Taxes
- SAP CRM – Marketing
- SAP CRM – Marketing Planning
- SAP CRM – Marketing Calendar
- SAP CRM – Campaign Management
- SAP CRM – Service
- SAP CRM – Service Request Mngmt
- SAP CRM – Service Contracts
- SAP CRM – Service Order Mngmt
- SAP CRM – Interaction Center
- SAP CRM – IC Profiles & Configuration
- SAP CRM – Product Master
- SAP CRM – Business Transactions
- SAP CRM – Pricing
- SAP CRM – Billing
- SAP CRM – Web Channel
SAP CRM Online Quiz
Following quiz provides Multiple Choice Questions (MCQs) related to SAP CRM. You will have to read all the given answers and click over the correct answer. If you are not sure about the answer then you can check the answer using Show Answer button. You can use Next Quiz button to check new set of questions in the quiz.
Q 1 - In SAP CRM, which of the following component contains Adapter and CRM Middleware to communicate with hand held devices?
Answer : A
Explanation
SAP CRM server which has sub components like −
- CRM Enterprise Functions
- CRM Middleware
- Adapters to communicate with hand held devices and internet
Q 3 - In SAP CRM Web UI Configuration tool, which of the option allows you to view pop ups that are used to configure a page?
Answer : B
Explanation
Configurable Area
This option is used to highlight the area on the page which is configurable
Configure Page
This option allows you to view pop ups that are used to configure a page.
Personalization
Personalization is performed by end users and Configuration is done by administrators, project teams. It is used to change the layout of the tool for individual users and not for a group of users. To perform Personalization, a personalization dialog is used with which a user can adapt the UI of the application.
Q 4 - Which of the following is not a sales functions to be performed in SAP CRM?
D - To check the total volume forecast plus corresponding promotional and non-promotional costs.
Answer : D
Explanation
This is SAP CRM Account Planning function- To check the total volume forecast plus corresponding promotional and non-promotional costs.
Q 5 - Which of the following Transactions can be used for creating Utilities for dictionary tables?
Answer : A
Q 6 - When a Quotation has been sent, which of the following can be used to take the first feedback from the customer?
Answer : C
Explanation
You can monitor the status of quotation by creating an activity. You can enter an activity for a specific time period (Performed in SAP CRM).
Q 7 - Which of the following document contains information about special discounts that are paid to a customer occasionally?
Answer : D
Q 8 - Which of the following are the key functions that can be performed using SAP CRM?
Answer : A
Q 9 - Which of the following is correct about Service Request?
Answer : A
Q 10 - In Interaction Center, which of the following can be used to monitor agent status, queue status and different improvement actions that can be taken?
Answer : B
Explanation
To check the status of IC agents, Interaction Center (IC) managers can make use of IC Manager Dashboard. Using dashboard they can monitor agent status, queue status and different improvement actions that can be taken. They can also mention key performance indicators for overall process management.