- SAP EWM - Home
- SAP EWM - Overview
- SAP EWM - Organization Units
- SAP EWM - Master Data
- SAP EWM - Structure Elements
- SAP EWM - Work Center
- Warehouse Process Types
- Selling and Receiving Goods
- Maintaining Serial Numbers
- SAP EWM - Value Added Services
- Direct Goods Issue Process
- SAP EWM - Storage Control
- SAP EWM - Deconsolidation
- Pick, Pack, and Pass of Goods
- SAP EWM - Replenishment
- SAP EWM - Physical Inventory
- SAP EWM - Slotting
- SAP EWM - Labor Management
- SAP EWM - Production Supply
- SAP EWM - Expected Good Receipts
- SAP EWM - Cross Docking
- SAP EWM - RF Framework
- SAP EWM - Warehouse Monitoring
- Inbound and Outbound Delivery
SAP EWM Online Quiz
Following quiz provides Multiple Choice Questions (MCQs) related to SAP EWM. You will have to read all the given answers and click over the correct answer. If you are not sure about the answer then you can check the answer using Show Answer button. You can use Next Quiz button to check new set of questions in the quiz.
Q 1 - SAP Extended Warehouse Management is pat of?
A - SAP Customer Relationship Management CRM
Answer : B
Explanation
SAP EWM is part of SAP Supply chain management like Warehouse management system but provides more robust and advance features to manage key activities in Warehouse.
Q 2 - Which of the following area of Storage type is used where products are labeled, identified or cross checked during goods receipt process?
Answer : B
Explanation
Identification Point
An area where products are labeled, identified or cross checked during goods receipt process.
Q 3 - Work center in a Warehouse is used for which of the following processes?
Answer : D
Q 4 - What is the movement type for Goods Receipt PO Reversal in Warehouse?
Answer : B
Q 5 - Which of the following field in Value Added Service order includes use of other products like packing material, hangers, oil, etc. and quantity of these products to be used?
Answer : D
Explanation
Auxiliary product posting includes use of other products like packing material, hangers, oil, etc. and quantity of these products used to perform VAS.
Q 6 - To create an inbound delivery, which of the following key is set in a Purchase Order item?
Answer : C
Q 7 - Which of the following is used to execute put away or stock removal process in warehouse?
Answer : A
Explanation
Storage control is used to determine product movements in warehouse. It is used to execute put away or stock removal process in warehouse.
These activities are performed as per the physical structure of warehouse.
Q 8 - You can perform sorting across multiple storage types is possible by defining storage type groups?
Answer : A
Q 9 - In planned replenishment, Replenishment control is triggered when the stock is less than the minimum quantity?
Answer : A
Explanation
Planned replenishment can be performed either interactively or in the background. The system calculates the replenishment in accordance with the defined minimum quantity and maximum quantity. Replenishment control is triggered when the stock is less than the minimum quantity.
Q 10 - Which of the following statements is incorrect about actions?
A - You configure actions only at the header level of the document.
B - You can configure actions at the header level or at the item level of the document.