- SAP GRC - Home
- SAP GRC - Overview
- SAP GRC - Navigation
- SAP GRC - Access Control
- Access Management Work Center
- Access & Authorization Mngmt
- SAP GRC - Authorization
- Access Control Launchpad
- Integration with Access Control
- SAP GRC - Integration with IAM
- SAP GRC - Audit Universe
- Process Control Work Centers
- SAP GRC - SoD Risk Management
- SAP GRC - Risk Management
- SAP GRC - Risk Remediation
- SAP GRC - Mitigation Controls
- SAP GRC - Superuser Privilege
- SAP GRC - Implementing Superuser
- SAP GRC - Enhanced Risk Analysis
- Assigning Mitigation Controls
- SAP GRC - Workflow Integration
- Installation and Configuration
- Data Sources and Business Rules
- SAP GRC - Creating Business Rules
SAP GRC Online Quiz
Following quiz provides Multiple Choice Questions (MCQs) related to SAP GRC. You will have to read all the given answers and click over the correct answer. If you are not sure about the answer then you can check the answer using Show Answer button. You can use Next Quiz button to check new set of questions in the quiz.
Q 1 - Which of the following is/are modules in SAP GRC?
Answer : D
Q 2 - Which of the following can be used to enable manual provisioning in Access Control?
Answer : A
Q 3 - Which of the following under GRC Access Control work center can be used to maintain role assignments that control user access to application data and functions?
Answer : A
Q 4 - In GRC Access Management, you can use mitigate access options to identify access risks, assess the level of those risks, and assign mitigating controls to users, roles, and profiles to mitigate the access rule violations?
Answer : A
Q 6 - An Audit Universe contains audit entities which can be classified as Business units, Lobs or departments?
Answer : A
Q 8 - In normal scenario, A GRC system landscape contains?
Answer : D
Explanation
No GRC Quality System in GRC landscape.
Q 9 - In Virsa compliance Calibrator -> Informer tab, to check SoD violations which of the following view is supported?
Answer : C
Q 10 - While maintaining connection types under GRC, which of the following are used for external partner data sources?
Answer : B
Explanation
Local system connectors are used to integrate with the SAP BusinessObjects Access Control application for monitoring segregation of duty violations.
Web service connectors are used for external partner data sources.
SAP system connectors are used in all other cases.