- SAP Lumira - Home
- SAP Lumira - Overview
- SAP Lumira - Data Sources
- SAP Lumira - Data Acquisition
- SAP Lumira - Editing Acquired Data
- SAP Lumira - Viewing Connections
- SAP Lumira - Working with Excel Files
- SAP Lumira - Working with CSV Files
- SAP Lumira - Connecting HANA Views
- SAP Lumira - Download from HANA
- SAP Lumira - Universe as a Data Src
- SAP Lumira - Using Query with SQL
- SAP Lumira - Working Modes
- SAP Lumira - Prepare Phase
- SAP Lumira - Visualize Phase
- SAP Lumira - Compose Phase
- SAP Lumira - Share Phase
- SAP Lumira - New Document
- SAP Lumira - Creating Charts
- SAP Lumira - Chart Types
- SAP Lumira - Conditional Formatting
- SAP Lumira - Preparing Data in Tab
- SAP Lumira - Editing Data
- SAP Lumira - Numbers & Dates
- SAP Lumira - Enriching Data
- SAP Lumira - Working with Datasets
- SAP Lumira - Visualizing Data
- SAP Lumira - Legend Colors
- SAP Lumira - Creating Stories
- SAP Lumira - Slideshows
- SAP Lumira - Customizing Stories
- Lumira - Charts, Stories & Datasets
- SAP Lumira - Publishing Datasets
SAP Lumira Online Quiz
Following quiz provides Multiple Choice Questions (MCQs) related to SAP Lumira. You will have to read all the given answers and click over the correct answer. If you are not sure about the answer then you can check the answer using Show Answer button. You can use Next Quiz button to check new set of questions in the quiz.
Q 1 - When acquiring new data set using CSV file, which of the following option you use to select number and date format?
Answer : B
Explanation
Advance option can be used to select Number and Date format. Click on the Create to enter the data to Prepare tab.
Q 2 - Which of the following can be used to download SAP Lumira server?
Answer : C
Q 3 - When you create a data visualization in SAP Lumira, you use Save As option to save the visualization on?
Answer : E
Q 4 - Which of the following use SAP HANA as part of system landscape?
Answer : B
Q 5 - You want to add a custom prefix to measure values, what is maximum length allowsd for prefix/suffix under display formatting?
Answer : B
Q 6 - To change the color of charts in SAP Lumira, which of the following option you should use?
Answer : A
Explanation
You can change the color of charts in SAP Lumira. To do this Go to File → Preferences
New window will open. Go to charts and you can select different colors as per the requirement.
Q 7 - When you create a story in SAP Lumira in compose tab, which of the following panel is not avialble under Compose tab?
Answer : D
Explanation
Content Panel −
On left side, it contains different types of content that you can add to story page. You can select any item and drag it to a section in story page.
- Dataset Selector
- Story Selector
- Preview
- Filter Bar
- Add Page and Delete Page
- Page Settings, Etc.
Q 8 - What is the trial period for SAP Lumira Desktop and server version from SAP Market place?
Answer : B
Q 9 - You can add a hyperlink to an external web page, or to another page in the same story. The hyperlink can be added to highlighted text in text boxes, pictograms, shapes, and pictures?
Answer : A
Q 10 - To apply Input control, which of the following panel can be used in Compose room?
Answer : A
Explanation
Select Input Controls on the Content Panel. Dimensions from the selected dataset appear on the gallery above the Content Panel. If you want to view dimensions from a different dataset, choose it from the dataset selector → Drag a dimension to the story.
