- SAP Testing - Home
- SAP Testing - Overview
- SAP Testing - Types
- SAP Testing - Manual & Automation
- SAP Testing - SDLC
- Testing Type in SAP
- SAP Testing - Process
- SAP Testing - Navigation
- SAP Testing - Screen Flow
- SAP Testing - Modules
- SAP Testing - Interfaces
- SAP Testing - Cases
- SAP Testing - TAO
- SAP Testing - TAO Folder Structure
- Configure Quality Testing Center
- SAP Testing - TAO Results Analysis
- TAO Build & Execute Test Script
- SAP Testing - TAO Consolidate
- SAP Testing - TAO UI Scanner
- SAP Testing - Automation Tools
- SAP Testing - Solution Manager
- SAP Testing - HP Business Process
- SAP Testing - QTP
- SAP Testing - Case Study
SAP Testing Online Quiz
Following quiz provides Multiple Choice Questions (MCQs) related to SAP Testing. You will have to read all the given answers and click over the correct answer. If you are not sure about the answer then you can check the answer using Show Answer button. You can use Next Quiz button to check new set of questions in the quiz.
Q 1 - Which of the following is/are correct about SAP Testing?
Answer : D
Q 2 - Beta Testing is to cover unexpected errors and falls under the class of black-box testing?
Answer : A
Q 3 - Which of the following phase includes identifying the test conditions using the requirements document, any risks involved, and other test criteria?
Answer : C
Explanation
Test Analysis
This phase determines the guidelines that has to be tested. It includes identifying the test conditions using the requirements document, any risks involved, and other test criteria.
Various factors are used to find out the test conditions −
- Product Complexity
- Depth of Testing
- Risk Involved
- Skills Required
- Knowledge of testing team members
- Test management
- Availability of the stakeholders
Q 4 - Testing screens are used to test the appearance of a screen as it will appear at runtime?
Answer : A
Q 5 - Which of the following is a data retrieval mechanisms in the SAP source system?
Answer : B
Q 6 - Testing performed at transaction level related to configuration is known as?
Answer : D
Q 7 - To fasten the process of test automation, BPT uses the method of keyword driven?
Answer : A
Q 8 - HP-ALM helps us to manage project milestones, deliverables, resources and keeping track of project health, standards that allow Product owners to gauge the current status of the product?
Answer : A
Q 9 - Which of the following is incorrect about Actions in QTP?
A - Actions are inbuilt feature of QTP.
B - Actions parameters are passed by value only.
Answer : D
Q 10 - In SAP TAO, which of the following can be used to collect multiple test components into one test?