- SAP Webi - Home
- SAP Webi - Overview
- SAP Webi - BI Launchpad
- SAP Webi - BI Preferences
- SAP Webi - Application Modes
- SAP Webi - Creating Documents
- Editing & Opening Documents
- Web Intelligence Sending Documents
- SAP Webi - Managing Reports
- SAP Webi - Using Queries
- SAP Webi - Queries Using Universe
- SAP Webi - Queries Using Bex
- Queries Using Analysis View
- SAP Webi - Query Filters
- SAP Webi - Query Filter Types
- SAP Webi - Ranking Data
- SAP Webi - Working With Reports
- SAP Webi - Breaks
- SAP Webi - Sorts
- SAP Webi - Charts
- SAP Webi - Conditional Formatting
- SAP Webi - Filtering Report Data
- SAP Webi - Input Controls
- SAP Webi - Formulas and Variables
- SAP Webi - Drill Options in Reports
- SAP Webi - Sharing Reports
- SAP Webi - Merge Dimension
SAP Webi Online Quiz
Following quiz provides Multiple Choice Questions (MCQs) related to SAP Webi. You will have to read all the given answers and click over the correct answer. If you are not sure about the answer then you can check the answer using Show Answer button. You can use Next Quiz button to check new set of questions in the quiz.
Q 1 - Which of the following is not in main tabs in BI Launchpad?
Answer : E
Explanation
BI Launchpad has the below tabs −
Home
Document
Any open Document
You can use Application tab to start an application including Web Intelligence.
You can use Preference tab to define BI Launchpad preferences.
Q 2 - While creating a new Webi document, which of the following is not an option to select from a list of data source?
Answer : E
Explanation
SAP HANA is not available as list of data sources for a Webi document.
Q 3 - Which Object is retrieved from the Input File Repository Server when you refresh a Web Intelligence document?
Answer : A
Q 4 - Which of the following is not a type of query filter in query panel?
Answer : D
Explanation
Types of Query Filters −
Below query filters are normally used −
- Predefined Filters
- Custom Filters
- Quick Filters
- Prompts
Q 5 - Which of the following is not true about Context?
A - Contexts are defined in Universe
B - Contexts are defined in Report
C - You can combine objects using Contexts
D - Context can be used to combine objects to create a query
Answer : B
Q 6 - Which of the following can be used to set drill option in a Webi document?
B - Result Objects in Webi Rich client
Answer : C
Q 7 - You can also combine prompts with query filters for limit the data in the document and to select a specific record from the filtered data?
Answer : A
Q 8 - In Webi Rich client, where you can add break in a Webi document?
Answer : A
Explanation
Select the column on which you want to insert a Break. Next is to Go to Analysis → Display → Break → Add Break
Q 9 - Which of the following is not a chart type in Webi client?
Answer : E
Q 10 - Drill allows you to move to level up or level down as per the hierarchy in Universe. To set Drill option In a WebI report?
A - Go to Data Access → Interact → Drill → Start Drill
B - Go to Format → Interact → Drill → Start Drill
Answer : C
Explanation
Drill allows you to move to level up or level down as per the hierarchy in Universe.
To set Drill option In a WebI report, go to Analysis tab → Interact → Drill → Start Drill